Winsum
Krachtbron van het Noorden

'Winsum heeft het! Leylijnen en een krachtplek!
In Winsum op de plek waar tientallen jaren geleden café de Bron zat en waar honderden jaren geleden een klooster stond. Mensen ervaren rust en ontspanning in Winsum.' Aldus Anton Teuben.

Teuben heeft onderzoek gedaan naar leylijnen en krachtplekken: 'Niet voor niets ben ik na een vertrek van bijna 11 jaar weer neergestreken in Winsum om het onderzoek af te ronden en een verklaring te vinden voor de aantrekkingskracht en de bijzondere belevenissen die wij hier ervaren en door steeds meer mensen worden gemeld.

Winsum heeft een rustgevende en helende energie wat zich steeds verder aan het uitbreiden is en wat door steeds meer mensen wordt opgemerkt. De mogelijkheden die dit biedt kan Winsum een enorme boost voorwaarts geven. Vele nieuwe samenwerkingsverbanden ontstaan en hebben inmiddels geresulteerd in presentaties bij het Biologisch Bedrijf Kleikracht over ley of energielijnen en het verband tussen de krachtplek Winsum en de mooie ervaringen die velen hier op hebben gedaan.

Nu meer mensen hun verhalen delen en Winsummers steeds bewuster omgaan met hun gezondheid wat goed merkbaar is door de toenemende drukte en uitbreiding van zowel het Biologisch Bedrijf Kleikracht en de biologische winkel Fluitekruid is de ontdekking van de aanwezige helende energie nog een extra stimulans voor de toekomst van Winsum.'