Zoek de rode draad in je leven
Het kunstwerk van jouw biografie
Zoek de rode draad in je leven! Elk mens heeft een geheel eigen levensloop. Net als in een kunstwerk zijn er thema's, motieven en ritmes die terugkeren en uniek zijn in elk leven.


Het leven heeft je allerlei gebeurtenissen geschonken die jou hebben gevormd en biedt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Kun je terugzien op je leven en de lijnen vinden die zich hebben afgetekend?

Wanneer je de compositorische krachten ontdekt, zoals die ook in de natuur en in een kunstwerk verborgen liggen, kan dat  vreugde en verwondering geven. Zelfs een glimp van het ontwerp, een paar streken, of een enkel ritme geeft al grote voldoening.

Je biografie waarnemen is niet therapeutisch bedoeld. Het kan  indirect wel zo kan werken, maar het doel is om vanuit licht naar je levensloop te kijken, niet om in de donkerte van onverwerkte thema's te wroeten. Door onbevangen naar de compositie van je (of iemand anders biografie) te kijken kun je een versterkende werking ervaren die je dichter bij je eigen kern brengt.

De bijeenkomsten kunnen individueel of in kleine groepjes gehouden worden.